Voor vragen over tarieven, lestijden en andere info kun je contact opnemen.
Benieuwd of gitaar leren spelen wat voor je is? Laat mij je dan nog enthousiaster maken met een gratis proefles. Dit kan individueel of in groepsverband. Stuur mij nu een berichtje en ik reageer zo snel mogelijk.

Contactpersoon

Contactformulier

E-mail verzenden
woensdag 5 augustus 2020

Veel gestelde vragen (FAQ)

Ik geef les van maandag t/m vrijdag.
Nee, de lessen gaan dan niet door. Zie het vakantierooster.
Als je dat wilt, kun je meteen op een elektrische gitaar beginnen. Kinderen tot +/- 11 jaar adviseer ik om op een gewone te beginnen.
Ik geef zowel individuele lessen als groepslessen. Beide hebben zo hun eigen voordelen, maar doorgaans ligt de voorkeur bij individuele lessen. Je kunt dus samen met een vriend of vriendin les nemen maar ik stel zelf geen groepjes samen.
Ik geef gitaarlessen voor beginners en gevorderden. Ik verwacht van iedere leerling dat hij of zij plezier beleeft aan het gitaarspelen en thuis regelmatig oefent. Je hoeft dus in principe geen voorkennis te hebben. Wel belangrijk is enthousiasme.
Je hebt een goede studiegitaar nodig. Dat kan een akoestische gitaar zijn (klassieke of Spaanse), of een elektrische gitaar. Verder heb je een multomap nodig, een muziekstandaard en eventueel een voetenbankje en een gitaarmethode.
Jazeker. Ik kan je adviseren over alle aan te schaffen materialen. Wacht liever met de aanschaf van dure materialen totdat zeker is dat je in de gitaarlessen geplaatst kunt worden.
Plezier hebben in het gitaarspelen en gitaarles die bij je niveau past ! Alles mag en niets moet. We leggen samen een brede basis met aandacht voor veel muziekstijlen en voor jouw muzikale voorkeuren. Daarnaast ligt voor beginners de nadruk op een goede gitaartechniek, plectrumtechniek en songtechniek. Daarmee kun je je in alle gewenste richtingen ontwikkelen. Ook is er desgewenst aandacht voor muziektheorie en improvisatie.

Contact

073-503-1912

info@huubvanpinxteren.nl
KvK: 172461870000

Adres

23 Salient Road
Beatrixstraat 6
London, United Kingdom
Berlicum, Noord-Brabant
PO-LDN 123
5258 LS

Lestijden

Monday - Friday
Maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 (GMT 0)
In de ochtend, middag of avond.